Acasă Nova TV

FURTUL ANULUI dintr-o maşină | Pagube de 11.000 de euro

107
spart

Furt auto  Un sibian a lăsat pe bancheta din spate a mașinii mai multe aparate electronice scumpe și când s-a întors la autoturism a descoperit că i-au fost furate. Pagubele estimate se ridică la aproximativ 11000 de euro.

Evenimentul a avut loc în data de 9 martie, aproape de Drumul Național 7 și în vecinătatea balastierei de la Orlat. Conform polițiștilor sibieni, sibianul ”a fost victima unor hoți după ce a lăsat pe bancheta autoturismului parcat două laptopuri, două camere video și accesorii pentru acestea, în valoare de aproximativ 11.000 de Euro”. Ancheta în acest caz este în desfășurare.

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității vă mai recomandă să nu lăsați autoturismul descuiat sau cu cheile în contact, chiar dacă îl părăsiți doar pentru câteva secunde. De asemenea închideți complet toate geamurile. Un singur geam lăsat întredeschis poate să vă dea peste cap toate măsurile de precauție.

”Fiecare bun observabil reprezintă o ”adevărată tentație” chiar și pe timpul zilei, fiind o adevărată provocare pentru hoți.Montați-vă un sistem de alarmă performant și nu uitați să îl activați la părăsirea autoturismului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. (Turnul Sfatului)

Articolul precedentSistare furnizare apă potabilă în zona centrală
Articolul următorAvocat din Sibiu reţinut de DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.