Acasă Nova TV

Designerul lui Beyonce şi Madonna vine la Sibiu. Vezi unde este invitat.

207

UrziAntonioCostumele create de unul dintre designerii Casei Versace, Antonio Urzi, vor putea fi văzute între 3 şi 12 iulie, la Feeric Fashion Day, la Sibiu, conform organizatorilor evenimentului. Urzi creează costumele de scenă pentru Lady Gaga, Beyonce sau Madonna.

Acest eveniment de modă se va desfăşura la Sibiu şi la Alba Iulia. “Antonio Urzi este designerul casei Versace ce creează costumele de scenă pentru artişti internaţionali precum Lady Gaga, Beyonce şi Madonna. O bună parte din aceste costumaţii le vom vedea în această vară la Feeric Fashion Days”, se arată într-un comunicat de presă.

Antonio Urzi a fost prezent în 2013, la Mamaia, „cu o colecţie spectaculoasă. Materiale high-tech şi volumetrii arhitecturale, creaţii avangardiste destinate femeii puternice, războinice, care nu se fereşte să îşi arate formele”, conform unui site de specialitate.

În acest an, la Feeric Fashion Days şi-au mai anunţat prezenţa peste 50 de designeri şi peste o sută de personalităţi ale lumii modei, din 20 de ţări. Feeric Fashion Days este catalogat de organizatori „cel mai important eveniment de modă din Europa de Est”.

sursa oradesibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here