Acasă Nova TV

Cum va fi VREMEA până pe 15 martie. Prognoza meteo în Transilvania

71

indexAdministraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 2 – 15 martie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

Primele zile ale intervalului de referinţă vor fi caracterizate de o vreme uşor mai caldă decât în mod normal la începutul lunii martie, cu medii regionale ale maximelor de 7…11 grade şi ale minimelor de -3…2 grade. Începând din data de 5 martie, valorile termice vor marca o scădere, astfel încât mediile de 3…6 grade ziua şi -6…-2 grade noaptea se vor situa sub cele normale specifice datei din calendar.

Pentru cea de-a doua săptămână, este estimată o încălzire a vremii, astfel că temperaturile se vor situa din nou, în marea lor majoritate, peste mediile climatologic specifice perioadei din an.

În prima săptămână probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată, îndeosebi în noaptea de 2/3 martie, când vor fi ploi, dar şi în zilele de 5 şi 6 martie când se vor semnala mai ales lapoviţe şi ninsori.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, ploile vor fi slabe, pe spaţii mai restrânse, în principal în jurul datei de 10 martie.

sursa mediafax.ro

Articolul precedentRomgaz alocă 14,7 mil. lei, fără TVA, pentru servicii de cimentare a sondelor
Articolul următorPreţul final al gazelor naturale a scăzut cu 5% pentru consumatorii noncasnici după liberalizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.