Acasă Nova TV

SONDAJ: PROBLEMELE DIN CARTIERUL DUPĂ-ZID

43

centrala dupa zidNova TV a lansat  campania ,,Acum, TU eşti mai important’’.

Prin intermediul acesteia vom fi prezenţi în cartierul După-Zid pentru a aduce în discuţie problemele, chiar de la cei care se lovesc zi de zi de acestea. În egală măsură vom încerca să găsim şi responsabilii, pentru a explica cauze şi soluţii la cele mai importante dintre sesizări. 

În sondajul de mai jos se regăsesc problemele ridicate de dumneavoastră pe novatv.ro dar şi pe pagina de Facebook, iar rezultatele acesteia vor stabili şi prioritatea cu care vor fi aduse la cunoştiinţa celor responsabili.

[polldaddy poll=8654676]

2 COMENTARII

  1. In mare parte Dupa Zid problemele ar fi rezolvate,daca s-ar dezafecta fosta centrala termica si sa se amenajeze parcari,curatenia si repararea drumurilor si a trotuarelor si nu in ultimul rand introducerea liniei de transport in comun care a fost promisa in campania electorala.Aici sunt o gramada de varstnici,care nu se pot deplasa spre marile centre comerciale din oras:Kauffland,Lidl,Billa.

    • Centre comerciale Kaufland, Lidl, Billa ?? WTF ??

      „Un centru comercial este o clădire sau un grup de clădiri, împreună cu căile de acces și spațiile de parcare aferente, în care își desfășoară activitatea mai multe unități de desfacere ce comercializează o gamă largă de produse și servicii.”

      Cu Kaufland-ul ai nimerit-o…restul, nu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here