Acasă Nova TV

SONDAJ: PROBLEMELE DIN CARTIERUL AUTOMECANICA

45

TIRURI AUREL VLAICUNova TV a lansat  campania ,,Acum, TU eşti mai important’’.

Prin intermediul acesteia vom fi prezenţi în cartierul Automecanica pentru a aduce în discuţie problemele, chiar de la cei care se lovesc zi de zi de acestea. În egală măsură vom încerca să găsim şi responsabilii, pentru a explica cauze şi soluţii la cele mai importante dintre sesizări. 

În sondajul de mai jos se regăsesc problemele ridicate de dumneavoastră pe novatv.ro dar şi pe pagina de Facebook, iar rezultatele acesteia vor stabili şi prioritatea cu care vor fi aduse la cunoştiinţa celor responsabili.

[polldaddy poll=8654597]

5 COMENTARII

  1. Si sa nu uitam de omul acesta care detine 3 camioane si nu le muta cu anii….si nici amenzile nu si le plateste…..de ce nimeni nu vine sa le ridice de aici? Cand iesi din curte singura vedere care o ai sunt camioanele si masinile lui vechi si murdare!

  2. O grava problema care necesita rezolvare, cu celeritate, este in apropierea Scolii Generale nr. 6, spre care isi indreapta pasii, zilnic, sute de copii. Este vorba de un tronson de drum ramas neasfaltat pe strada Protopop Ioan Moldovan de aprox. 40 m, situat intre doua sectoare de drum asfaltat, de la coltul Scolii Generale pana la podetul care intersecteaza str. Petru Maior. Am solicitat prezenta in zona a d-lui viceprimar , care, la deplasarea efectuata cu o echipa competenta din partea Primariei, a declarat ca nu exista NICI O SOLUTIE! Va rugam sa veniti si sa fotografiati zona, mai ales atunci cand ploua sau ninge!

  3. O problema mare sunt cainii maidanezi care sunt f.agresivi si multi va rugam sa veniti sa constatati si Dvs.,as vrea sa fcm o sesizare sa vina cineva sa-i adune ,dar nu stiu unde sa ne adresam!

  4. Cladirile de la aviatie reabilitate si facut in ele ori un spital/ centru universitar/ scoala de arte si meserii. trebuie facut ceva acolo nu pot fi lasate asa in paragina,

    sunt vreo 5-6 cladiri una langa alta iar in centru e un parc cu banci. acolo ar merge foarte bine o facultate sau o scoala.liceu, orice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.