Acasă Fabricat la Medias

Max Monibi: Dacă noi nu preluam Vitrometanul, avea de trăit încă o lună!

654

max monibiUn investitor german împreună cu partenerii săi iranieni a salvat societatea Vitrometan de la închidere.

În prezent, aceasta are 250 angajaţi şi are planuri de dezvoltare fiind în căutare de sticlari şi şlefuitori. 95% din producţia Vitrometan merge în prezent la export.

Invitat în cadrul emisiunii ,,În Linia Întâi’’ la Nova TV,  Max Monibi preşedintele Consiliului de Administraţie al Vitrometan a explicat că fabrica ar fi fost în prezent închisă dacă nu ar fi preluat-o alături de partenerii săi iranieni.

O mare problemă a societăţii o reprezintă preţul la gaz metan. Vitrometan consumă 200.000 metri cubi pe lună pentru care plăteşte un preţ de aproape trei ori mai mare decât consumatorii casnici.

Societatea Vitrometan are în prezent 250 angajaţi, iar Max Monibi spune că din păcate statul român nu ajută în niciun fel investitorii străini. Cu toate problemele, conducerea Vitrometan vrea să se dezvolte şi caută sticlari şi şlefuitori.

4 COMENTARII

  1. Cred ca mediesenii nu inteleg cat de greu este sa investesti in tara.Omul asta trebuie apreciat ca face ceea ce ar fi trebuit sa faca mediesenii: sa investeasca in orasul lor.

  2. dar nu iranianul asta a falimentat VM, stim cu totii care au fost primarii din vremurille cand inca functionau fabricile GEROMED SI VITROMETAN la capacitate maxima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here