Acasă Nova TV

Conducerea PSD Mediaş a pierdut alegerile din 2012 | Gheorghe Roman trebuia să fie candidatul PSD

109

Roman Arcas PSD  Președintele interimar al PSD Sibiu, Adrian Besoiu, a vorbit la TSTV despre motivele pentru care organizația județeană a decis schimbarea din funcție a senatorului Viorel Arcaș dar şi despre rezultatul din Mediaş la ultimele alegeri locale.

Conform lui Besoiu, PSD Sibiu şi preşedintele de atunci, Ioan Cindrea, a susţinut candidatura lui Gheorghe Roman la Primăria Mediaş, acesta fiind considerat singurul care ar fi putut pune probleme candidatului Teodor Neamţu.Interesant este faptul că opţiunea organizaţiei judeţene a PSD se baza pe un amplu sondaj de opinie, în care Gheorghe Roman era cel mai bine clasat din PSD.

Viorel Arcaş a venit însă cu propriul sondaj, al organizaţiei locale, în care apărea Eugen Moraru ca fiind mai bine clasat, comparativ cu Roman.

Rezultatul alegerilor a arătat că sondajul lui Arcaş a fost unul greşit …

”Noi am dat credit organizației Mediaș, la alegerile locale și am mers cu Moraru. Rezultate: Neamțu a câștigat în fața lui Roman cu două sute și ceva de voturi, iar Roman a luat mai mult decât decât a obținut candidatul USL. Drept pentru care cum aș putea eu privi lucrurile, când am avut un sondaj și eu și președintele Cindrea l-am propus pe Roman să candideze? Asta e realitatea pe care nu o poate contesta nimeni, a spus Adrian Besoiu

Totodată acesta a mai declarat că o asemenea greşeală nu se va mai repeta în 2016. (Turnul Sfatului)

Mai jos puteţi vedea declaraţiile (video TSTV)

7 COMENTARII

  1. Ce porcarie!!!Vrajala mai mare de atat nici ca se putea. Acest individ Roman isi dorea sa fie sustinut de Organizatia USL Medias ca independent, nicidecum sa fie candidatul din partea USL si acum vine acest Besoiu sa faca el lumina si sa explice ce? ca l-au schimbat pe senator din interimar pentru ca nu-si puteau face ei mendrele si mizeriile? Asta e realitatea. Senatorul nu accepta toate jocurile lor si sub conducerea lui se faceau alegeri corecte pentru prima data dupa atata amar de vreme. Nu cu voturi pe sub mana si alegeri regizate.

  2. Ce a facut ptr oras,in afara catorva implicatii in activitatea culturala?..aaa..ca are sarm,da are,dar nu e suficient..nu l-am auzit nicodata ,ca deputat, sa ia cuvantul in plen! Nu-i contest capacitatile,dar nu e suficient sa ma convinga!!!

  3. Urmaresc mult activitatea politica locala si din cate bine retin in 2012 in campania pentru alegerea primarului Gheorghe Roman NU era membru PSD , deci nu are nici o legatura…. Dar domnul Besoiu poate nu retine aceste amanunte….

  4. Urmariti ca in toate actiunile Roman nu-si specifica aparteneta la PSD , iar implicarea lui in campanii de europarlamentare sau prezidentiale a fost 0 (ZERO)

  5. … Andi … spune-ne tu de ce oare ?! Eu am vazut ca pe langa alti politicieni domnul Arcas a luat o pozitie in cazul „Gazului” a incercat si in cele din urma va reusi sa se organizeze la Medias examenele scrise la scoala de soferi. Si alte actiuni …. poate nu extrem de importante dar in folosul nostru! Spune-mi altii ce fac?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here