Acasă Nova TV

Biroul de examinare auto blocat de Prefectura Sibiu | VEZI amănunte

198

viorel arcasBiroul de examinare auto şi înmatriculări se va face la Mediaş, însă într-o altă locaţie, pe strada Constantin Brâncoveanu, acolo unde a funcţionat Oficiu de Pensii.

Senatorul Viorel Arcaş spune că Prefectura Sibiu a blocat acest demers în condiţiile în care nu a urmat paşii necesari pentru  realizarea lui.

Biroul de examinare auto şi înmatriculări nu s-a făcut deocamdată la Mediaş, însă senatorul Viorel Arcaş spune că acesta va funcţiona cu siguranţă. Parlamentarul medieşean a explicat în cadrul unei conferinţe de presă motivele care au dus la întârzirea realizării acestui birou.

6 COMENTARII

  1. „Unii…face rau comunitatii?”

    Mai ia niste lectii de dictie si gramatica elementara a limbii romane, prietene, pana la conferinta de presa urmatoare. 😉

  2. As vrea sa vad cum se descurca acesti carcotasi intr-un interviu. Sa vedem daca mai apoi mai au tupeu sa comenteze. E foarte usor sa stai pe margine si sa comentezi. Domnule senator eu zic sa nu va mai chinuiti sa faceti nimic pentru acest oras si pe locuitorii lui pentru ca nu merita efortul pe care-l depuneti. Isi merita toti soarta.

  3. Am incredere ca o sa va luptati pentru acest birou atat de necesar pentru Medias si zona de nord a judetului si o sa faceti tot ce depinde de dumneavoastra si o sa vada „necredinciosii” ca nu sunt doar promisiuni de campanie. Multa putere de munca!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.