Acasă Fabricat la Medias

Bachmann îşi extinde activitatea şi vrea să crească numărul angajaţilor | VIDEO

1377

Bachmann România îşi măreşte capacitatea de producţie şi vrea să crească numărul angajaţilor de la 190 la 250 până la finalul anului 2015.

Societatea electrotehnice activează de zece ani în municipiul Mediaş, iar produsele electrotehnice fabricate aici ajung în toată lumea.

Societatea Bachmann România intenţionează să îşi dezvolte activitatea la Mediaş, iar pentru acest lucru şi-a propus să mai angajeze circa 60 persoane anul acesta. Societatea pune bază pe angajaţii săi şi face eforturi pentru integrarea şi pregătirea acestora.

Fabrica dispune de două hale de producţie. În prima dintre acestea se produc cablurile electrice. Cea de-a doua hală a fost inaugurată în toamna anului trecut, iar aici se asamblează şi verifică multiprizele. Bachmann România aniversează anul acesta zece ani de activitate la Mediaş.                                                                     

Înființată în 1947, firma Bachmann a evoluat într-o întreprindere cu operațiuni la nivel mondial în branșa electrotehnică. Astăzi, Bachmann dispune, alături de unități de producție, centre de dezvoltare și centre de management al calității situate în Germania, România și China.

2 COMENTARII

  1. Ma bucur sa aud ca in orasul nostru se mai extinde o firma. Pana acum nu prea am auzit multe despre aceasta fabrica. Din video pare moderna si curata dar ar fi interesant sa auzim si parerile unor angajati.

  2. foarte interesanta stire! am auzit de firma bachmann, stiu doar ca se fac prize, in rest nimic. ar fi benefica o suprasolicitare de personal ca sa aiba oamenii unde munci, ca in oras in afara de kromberg nu mai exista fabrici cum erau odata, de mii de angajati. incet incet daca au vanzari si firma asta va depasi 1000 de angajati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.