Acasă Nova TV

Un minor de 16 ani a furat o maşină şi a plecat la plimbare | VEZI amănunte

22

poliţia rutierăUn minor de 16 ani este cercetat după ce a furat o maşină şi a condus-o  pe DN 1. Minorul se afla în stare de ebrietate.

În seara zilei de 25 ianuarie, la ora 2115, poliţiştii Postului de Poliţie Cârţa au fost sesizaţi telefonic de un localnic despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul în timp ce se afla parcat în curtea imobilului. 

Imediat după primirea apelului, poliţiştii au anunţat Dispeceratul IPJ Sibiu, care a transmis de îndată, tuturor echipajelor de poliţie din teren, semnalmentele autovehiculului. La scurt timp autovehiculul suspect a fost identificat în trafic, pe DN 1, pe centura ocolitoare a oraşului Avrig.

Conducătorul auto a fost oprit în trafic de poliţişti, fiind constatat faptul că acesta este minor, are 16 ani şi este domiciliat în localitatea Cârţa. Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că minorul a pătruns prin escaladare în curtea părţii vătămate, a pornit autoturismul care avea cheile în contact şi a părăsit curtea imobilului, fiind identificat de poliţişti pe DN 1.  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi infracţiuni la regimul rutier.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here