Acasă Nova TV

Doi hoţi prinşi în flagrant în curtea unui imobil din Mediaş | VEZI amănunte

46

POLITIA MEDIASDoi bărbaţi sunt cercetaţi în stare de arest preventiv pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat, tentativă de furt precum şi o tâlhărie.

Doi bărbaţi din Şaroş pe Târnave au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din Mediaş în timp ce încercau să sustragă bunuri din curtea unui imobil din Mediaş. În data de 24 ianuarie, în jurul orei 0230, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş au identificat şi reţinut în flagrant, doi bărbaţi, cu vârstele de 18 şi 40 de ani. Cei doi suspecţi au fost surprinşi în curtea unui imobil din Mediaş în timp ce încercau să sustragă bunuri.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au stabilit faptul că cei doi bărbaţi din Şaroş pe Târnave sunt bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni, respectiv 17 fapte de furt calificat şi tentativă la infracţiunea de furt calificat şi a unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Faptele au fost săvârşire în perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015.

Având în vedere cele constatate, împotriva celor doi suspecţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore iar în data de 25 ianuarie au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea poliţiştilor, fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru ambii suspecţi. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.