Acasă Nova TV

Primăria promite reparaţii pe străzile din oraş de 7,5 milioane de lei | VEZI ce spune primarul

40

ASFALTARE BUZIASAnul 2015 ar putea fi cel al marilor asfaltări la Mediaş.

Municipalitatea a prevăzut în bugetul local suma de 7,5 milioane de lei pentru repararea străzilor din oraş, iar primarul Teodor Neamţu, spune că operatorul de drumuri Gospodăria Comunală are capacitatea de a lucra atunci când vremea o va permite.

După ce anul trecut nu s-a asfaltat nimic la Mediaş iar Gospodăria Comunală a intrat în insolvenţă, primarul Teodor Neamţu spune că în prezent datoriile societăţii sunt îngheţate şi că aceasta va putea lucra normal începând cu luna martie sau aprilie, în funcţie de vreme. Pentru reabilitarea străzilor din oraşe au fost alocată în bugetul pe anul curs suma de 7,5 milioane de lei.

3 COMENTARII

  1. Ce povesti de doi lei cu inghetarea datoriilor la Gospodaria Comunala. Cat mai trebuie d-le primar sa induram lucrarile de mantuiala facute de aceasta firma care de ani de zile mananca banii nostrii si e tot inglodata in datorii pana peste cap. Inchideti-o odata si gata sa vina alta firma care are capacitatea si profesionalismul sa faca lucrari serioase si de buna calitate. Ce tot trageti de aceasta societate in moarte clinica ca de un elastic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.