Acasă Nova TV

OMUL DE CULTURĂ AL ANULUI 2014

196

OMUL DE CULTURA AL anului14 persoane au fost nominalizate la categoria ,,Omul de Cultură al Anului 2014”.

Este vorba de Costel Popa (interpret muzică populară), Emil Mureşan (artist plastic), Gina Ştef (fotograf),  Jimmy Ionescu (scriitor), Ioan Şarlea (artist plastic), Daniela Crişan (poet), Dan Sima (scriitor), Ovidiu Dan (scriitor), Maria Cozmescu (poet), Vasile Popescu (artist plastic), Angela Păucean (muzeograf), Mircea Hodârnău (jurnalist), Viorel Ştef (muzeograf) şi Mihai Zgondoiu (artist vizual).

Câştigătorul categoriei ,,Omul de cultură al anului 2014” este jurnalistul şi scriitorul Jimmy Ionescu. Acesta a acumulat 342 voturi. Pe poziţiile a doua şi a treia s-au clasat Daniela Crişan şi Costel Popa.

omul de cultura

6 COMENTARII

  1. Ii cunosc pe aproape toti cei 15 nominalizati la acest premiu si ii felicit pe fiecare dintre ei! Merita felicitarile noastre si numai pentru prezenta pe aceasta lista! Totusi, nu ma pot abtine din a spune ca situatia voturilor din acest moment ma intriga. Cred ca cel mai merituos dintre cei 15 (care-o fi el, cu adevarat…)nu are nicio sansa in fata „tavalugului autovoturilor”. Pentru ca voturile acestea „cersite” sunt ca si … selfie-urile! Desigur ca organizatorul nu poate controla fenomenul, dar ramane atunci intrebarea: cata incredere putem avea in asemenea actiuni, daca la sfarsit ne minunam in grup organizat de numele Omului de Cultura 2014 din Medias? Asadar, cred ca tine de moralitatea fiecarui nominalizat ca rezultatul final sa nu fie furat.

  2. 1IOAN SARLEA -pentru activitate internationalas si pentru premiile obtinute la concursul de la Nias-franta

    FELICITARI TUTUROR PENTRU NOMINALIZARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.