Acasă Nova TV

Doi minori prinşi în flagrant după ce au furat un telefon mobil | VEZI amănunte

41

politia-rutieraDoi minori au fost prinşi ieri în flagrant, la câteva minute după ce au sustras un telefon mobil din interiorul unei societăţi comerciale.

Un echipaj de poliţie din sistemul de ordine şi siguranţă publică al Poliţiei Municipiului Sibiu aflaţi în patrulare pe str. Calea Dumbrăvii au observat doi tineri cu un comportament suspect, aflaţi în alergare dinspre Bulevardul Mihai Viteazul spre Calea Dumbrăvii.

Poliţiştii i-a oprit pe cei doi tineri, iar în scurt timp la faţa locului a ajuns o femeie care a sesizat faptul că cei doi suspecţi i-au sustras un telefon mobil, pe care îl avea în societatea comercială unde îşi desfăşoară activitatea. În urma cercetărilor efectuate, aspectele sesizate s-au confirmat, telefonul mobil fiind identificat asupra unuia din cei doi minori. În continuate, cei doi suspecţi, ambii minori, în vârstă de 14 şi respectiv, 15 ani, domiciliaţi în municipiul Sibiu sunt cercetaţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 cod penal.

Articolul precedentFemeia ucisă de tren la Miercurea Sibiului, identificată după 20 zile!
Articolul următor67 locuri de muncă disponibile în Mediaş |Vezi oferta completă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.