Acasă Nova TV

Destinaţia Transilvania | Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac este gata

94

Biserica Balea Lac  Turiştii care doresc să vadă Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac o pot face începând cu 29 ianuarie, după ce aceasta va fi sfinţită de preoţi.

Este pentru a nouălea sezon consecutiv în care se construieşte Biserica de Gheaţă, obiectiv în care au avut loc, în anii anteriori, mai multe cununii şi botezuri.

Reprezentantul firmei care deţine Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, Arnold Klingeis, a declarat, miercuri, că Biserica de Gheaţă a fost finalizată, fiind amplasată în imediata apropiere a hotelului, informează Mediafax.

„În cea mai mare parte biserica este gata, mai sunt necesare lucrări de finisaj. În principal, este vorba de câteva sculpturi care vor fi în cadrul bisericii”, a afirmat Arnold Klingeis. Potrivit acestuia, deşi obiectivul turistic este gata, nu va putea fi vizitat decât după slujba de sfinţire, care va avea loc în 29 ianuarie. Se va organiza o slujbă ecumenică de sfinţire a bisericii. Vor fi, ca în fiecare an, circa şase-şapte preoţi de diferite confesiuni care vor participa la eveniment”, a spus Arnold Klingeis, citat de Mediafax.

De asemenea, este a zecea iarnă în care se construieşte Hotelul de Gheaţă, obiectiv turistic care poate fi vizitat încă de la Crăciun. Hotelul din acest sezon a fost organizat sub genericul „Horoscop”, cele douăsprezece camere purtând numele zodiilor. (Ora De Sibiu)

Biserica Balea LacBiserica Balea Lac 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here