Acasă Nova TV

FOTO MEDIEȘEANCĂ UCISĂ ÎN SCOȚIA | Luciana avea 23 de ani și o fetiță de 7 ani

140

MEDIEȘEANCĂ UCISĂ ÎN SCOȚIA  O tânără în vârstă de 23 de ani a fost ucisă în localitatea scoțiană Falkirk, în după amiaza zilei de vineri. Luciana Maurer a fost omorâtă se pare, de un bărbat de 38 de ani care a fost reținut sâmbătă de poliția scoțiană.

Luciana era plecată la muncă în Marea Britanie, ca să câștige bani pe care să îi trimită acasă familiei și fiicei sale în vârstă de numai 7 ani.

Poliția din Mediaș a informat familia despre tragedia avută loc în 5 decembrie în Scoția și că femeia a fost găsită moartă în dormitorul casei în care locuia. Se pare că aceasta a fost înjunghiată, iar poliția din localitatea Falkirk a deschis deja o anchetă.

Polițiștii au reținut și un suspect. Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care va fi dus în fața anchetatorilor pe parcursul zilei de luni. Presa britanică a dezvăluit încă de vineri detalii despre macabra crimă.

Poliția scoțiană a făcut apel la calm, astfel de crime fiind foarte rare în orășelul Falkirk, cu o populație de numai 30.000 de locuitori, aproape de trei ori mai mic decât Mediașul. Anchetatorii au precizat că nu mai caută alt suspect, deoarece au destule probe împotriva criminalului de 38 de ani, a cărui identitate nu a fost încă divulgată. Inspectorul șef Mandy Paterson, de la poliția locală spune că ancheta este în desfășurare.

Luciana Maurer Medias
”Facem cercetări la locul unde a fost găsită decedată această femeie. Anchetatorii au ridicat probe și au discutat și cu vecinii”, a spus acesta în presa britanică.

Familia cere ajutorul statului
Luciana provine dintr-o familie săracă din Mediaș. Oamenii nu își permit să repatrieze corpul neînsuflețit al acesteia, pentru că totul costă în jur de 10.000 de euro. ”Sperăm ca ambasada României și autoritățile să ne ajute…” spune Denisa Zoltan, sora tinerei ucisă în Scoția.

Citeste mai mult pe Ora De Sibiu AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here