Acasă Nova TV

Astrid Fodor este noul primar al Sibiului | Iohannis şi-a luat rămas bun de la consilierii locali

53

Astrid FodorViceprimarul Astrid Fodor a fost însărcinată de Consiliul Local Sibiu să preia atribuțiile care, prin lege, revin primarului.

Forul legislativ local s-a întrunit în ședință extraordinarăca urmare a demisiei semnată azi de Klaus Iohannis. Votul a fost secret, fiecare consilier primind câte un buletin de vot cu numele celor doi viceprimari – Astrid Fodor și Virgil Popa.

Din cei 23 de consilieri prezenți, 21 au votat pentru Astrid Fodor.

”Vă mulțumesc pentru votul de azi, care demonstrează că aveți încredere în mine. Și eu am încredere în dumneavoastră. Pentru mine, singurul lucru care contează este ca la final să putem spune că ceea ce am făcut împreună este doar în beneficiul Sibiului și al sibienilor. Domnule președinte alRomâniei, eu personal vreau să vă mulțumesc pentru șansa de a lucra zi de zi alături de dumnevoastră, din 2008, din funcția de viceprimar, pentru care duneavoastră m-ați propus. Nu voi precupeți niciun efort pentru a duce mai departe viziunea dumneavoastră legată de Sibiu și a continua proiectele strategiei dumneavoastră. Multsucces pe drumul pe care ați pornit”, a spus Fodor.

”Cred că niciun consiliu local din această țară nu a are onoarea de a avea un președinte ales ca invitat. Sper să vă avem și altă dată”, i-a spus Livia Sava – președinte de ședință – lui Klaus Iohannis, la începutul ședinței. Mai întâi, consilierii locali au luat act de demisia lui Iohannis din funcția de primar al orașului.

Sursa: turnulsfatului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.