Acasă Nova TV

Tragedia care a îndoliat oraşul | Alex iubea muzica şi scria versuri

1149

ALEXANDRUTânărul în vârstă de 19 ani din comuna Târnava era pasionat de muzică şi a compus mai multe piese.

Moartea sa fulgerătoare i-a şocat pe toţi cei care l-au cunoscut, iar pe pagina sa din reţeaua de socializare Facebook s-au strâns sute de mesaje de condoleanţe.

Cadavrul unui tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Târnava a fost găsit miercuri seara într-un canal descoperit de pe strada Hermann Oberth. O persoană care locuieşte într-unul din imobilele de pe strada Hermann Oberth numărul 10 a văzut cadavrul în canal şi a anunţat autorităţile.

Nu există suspiciuni de omor în cazul tânărului găsit mort într-un canal pe strada Hermann Oberth din municipiul Mediaş. Aceasta este concluzia raportului medicului legist în urma necropsiei. Conform acestuia, decesul a fost cauzat de un traumatism craniocerebral produs prin cădere.

2 COMENTARII

  1. serios ?? dintr-un canal atât d mic ca daca dădeam eu peste acel canal intra doar piciorul.sau sa aruncat in cap după necropsia voatra.a confundat canalul cu ștrandul??? sa fim seriosiiiii .. ați văzut canalul bn?? din greșeala cumva nu sunt camere de filmat ca doar e MEDIAS . nu? deci e ffff imposibil ca sa cada sa moara așa dintr-o data dintr-un CANAL ATAT de MICCCCC .. Dumnezeu sa il odihnească si sa ii bântuie oe cei care iau făcut rău si nedreptate

  2. Nu cred in rezultatul necropsiei. Am vazut canalul si fizic este aproape imposibil sa te arunci in el si sa ai traumatis cerebral. Cred ca a fost altceva acolo. Sa-si faca treaba legistii, nu sa lase din comoditate investigatia. Dumnezeu sa-l odihneasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.