Acasă Nova TV

Îi solicit domnului Mircea Cazan să înceteze cu acuzaţiile false şi nefondate la adresa PSD!

47

Ioan CindreaOrganizaţia Judeţeană a PSD a remis un comunicat de presă ca răspuns la acuzaţiile aduse de către deputatul Mircea Cazan.

Prin vocea preşedintelui Ioan Cindrea, social-democraţii spun că nu au fabricat şi distribuit materiale de campanie în care sunt folosite numele unor personalităţi ale Sibiului.

,,În urma repetatelor atacuri la care este supus Partidul Social Democrat și eu personal în calitate de președinte al Organizației Județene PSD Sibiu, mă văd nevoit să-i reamintesc fostului partener de USL Mircea Cazan, autorul acestor atacuri, că s-a încheiat campania electorală, cea mai grea și plină de reacții emoționale, iar dorința de a se afișa cu orice preț în spațiul public îi va aduce doar deservicii și sancționare din partea sibienilor. Și nu mă refer aici la acei sibieni plătiți pentru reacții și comentarii, ci la acei sibieni onești care știu să aprecieze valorile democratice și multitudinea de idei.

Vreau să mai spun o data pentru totdeauna: PSD nu a fabricat și nici distribuit materiale de campanie în care să folosească numele unor personalități ale Sibiului! Mai mult,  Biroul Electoral Județean, a respins ca nefondată cererea ACL de constatare că autorul pliantelor este Alianța Electorală PSD-UNPR-PC. În aceste condiții consider că domnul Cazan este cel care folosește și dezonorează numele reclamate în multele comunicate pe care le-a dat în ultimele zile pe această temă. De altfel, din analizele noastre, reiese că nimeni nu a primit vreun exemplar din așa-zisul material electoral, ceea ce ne duce  la concluzia că există un singur exemplar pe care doar domnul Cazan îi flutură în conferințele de presă.

Aș vrea să îl citez pe domnul Cazan care, în urmă cu un an, o interpela de la tribuna Parlamentului pe doamna deputat Turcan, actuala colegă de partid: ”Este trist că singura dumneavoastră preocupare în acest moment este să faceţi diversiuni mediatice”. Și voi continua cu o parafrazare din aceeași interpelare: Noi, cei din noul USL, avem alte preocupări, stimate domnule deputat, care țin de programul de guvernare, de dezvoltarea județului Sibiu prin grija Consiliului Județean, şi nu ne permitem să irosim timpul ca dumneavoastră, pe astfel de minciuni.

Îi solicit astfel domnului Mircea Cazan să înceteze cu aceste acuzații false și nefondate care îl dezonorează și îl invit să își canalizeze energia spre activitatea din Parlamentul României unde a fost ales ca reprezentant al județului Sibiu, în 2012, în urma colaborării din Uniunea Social Democrată de la acea vreme” se arată în comunicatul Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here