Acasă Nova TV

Hoţi de cablu prinşi în flagrant pe calea ferată la ieşirea din gara Mediaş | VEZI amănunte

15

furt cablu si pichetTrei persoane au fost surprinse în flagrant de poliţiştii de la transporturi feroviare în timp ce sustrăgeau cablu de pe magistrala feroviară, creând în acest fel un pericol major pentru siguranţa feroviară. 

În noaptea de 27/28 noiembrie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu în vederea prevenirii faptelor cu caracter antisocial ce pun în primejdie transportul feroviar s-a reuşit prinderea în flagrant a trei persoane suspectate de săvârşirea de infracţiuni prin care s-a adus atingere siguranţei pe calea ferată.

„Cei trei suspecţi – cu vârste între 16 şi 40 de ani, domiciliaţi în localităţile Mediaş, Jina şi Copşa Mică, au fost surprinşi de poliţişti în timp ce sustrăgeau componente ale structurii feroviare 300, la ieşire din staţia pentru transport feroviar Mediaş spre Sighişoara. Prejudiciul în valoare de aprox. 1.100 de lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Întrucât prin activitatea lor suspecţii au pus în primejdie transportul feroviar, poliţiştii au luat împotriva celor bărbaţi majori măsura reţinerii pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, minorul în vârstă de 16 ani fiind cercetat în stare de libertate. În cursul acestei zile, cei doi bărbaţi reţinuţi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi semnalizare falsă” se arată în comunicat remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. bine ma, cercetat in libertate!!! ala o sa mai faca inca 2 ani ravagii, pana implineste 18 ani!!! de var mai da de lucru politisti prosti…
    de ce nul legati cu cablurile DE LINII SAL PLOAIE SI SAL NINGA ACOLO.ii dati doar mancare si apa; il lasati legat acolo pana la primavara, dal in colo sa moara de frig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here