Acasă Nova TV

Farmacia Remedium s-a deschis în cartierul După-Zid | VIDEO

510

FARMACIA REMEDIUMCea mai nouă farmacie din oraş şi-a deschis porţile la începutul acestei săptămâni în cartierul După-Zid.

Farmacia Remedium este prima deschisă pentru comunitatea din această zonă a oraşului şi este una la standarde europene. Apropierea de pacienți și consilierea lor atentă, accesul rapid la medicamente, siguranță, confort şi un ambient plăcut, aşa s-ar putea caracteriza noua farmacie.

Locuitorii din cartierul După-Zid beneficiază din această săptămână de serviciile unei farmacii Remedium, prima deschisă în această zonă. Investiţia reprezintă un risc asumat în condiţiile în care nu există cabinete medicale în cartier şi s-a născut din dorinţa de a veni în sprijinul locatarilor zonei. La inaugurarea oficială a Farmaciei Remedium din cartierul După-Zid au fost prezenţi mai mulţi invitaţi printre care şi viceprimarul George Petrescu. Farmacia a fost primită cu braţele deschise de locatarii din zonă, care nu mai trebuie să meargă până în zona centrală pentru ceea ce au nevoie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.