Acasă Nova TV

COINCIDENŢĂ ? Corpul de control al Guvernului face verificări la Primăria Sibiu

45
Primaria Sibiu controlata  Corpul de Control al primului ministru Victor Ponta face, de la începutul acestei săptămâni, verificări la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, vizate de control fiind şi despăgubirile acordate pentru mai multe imobile din Sibiu.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, ”Corpul de control al primului-ministru desfăşoară, începand cu data de 03.11.2014, o acţiune de control la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (A.N.R.P). La baza acţiunii de control au stat informaţii transmise de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor care se referă la activitatea proprie a acestei entităţi cu privire la acordarea unor despăgubiri ca măsuri reparatorii,în favoarea unui cesionar, pentru imobile situate pe raza mai multor unităţi administrativ-teritoriale, inclusiv municipiul Sibiu. Obiectivul controlului se referă la verificarea respectării prevederilor legale şi a modului de îndeplinire a atribuţiilor de către A.N.R.P în procesul de aplicare a dispoziţiilor Legii nr. 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie – 22 decembrie 1989, republicată, cu modificarile şi completarile ulterioare”, se arată în comunicat.

Contactată de Adevărul, Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu, a explicat că în acest moment nu se află la Sibiu nicio echipă de control de la Bucureşti, fiind solicitate doar o serie de documente.
”Am primit pe fax o solicitare prin care Corpul de Control al premierului solicită o serie de documente în copie”, a explicat Mirela Gligore. (Adevărul Sibiu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here