Acasă Nova TV

Anunțul CNADNR | De când se circulă pe autostradă de la Sibiu la Deva

204

Autostrada Sibiu Orastie Lot Final 4  Tronsonul al treilea al autostrăzii Orăştie-Sibiu (22 de kilometri), între localităţile Siliştea şi Cunţa, va fi deschis circulaţiei sâmbătă, potrivit unui răspuns transmis ZF de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

“Deschiderea circulaţiei rutiere pe lotul al treilea al autostrăzii Orăştie-Sibiu va avea loc în data de 14.11.2014”, susţine CNADNR.

Construcţia acestui lot de autostradă a început în 2011, iar iniţial tronsonul trebuia finalizat în primăvara anului trecut. Din cauza unor alunecări de teren însă, termenul de inaugurare a acestei şosele a fost întârziat.

Având în vedere că în 2012 şi 2013 CNADNR a mai deschis circulaţia pe tronsoanele de autostrăzi Deva-Orăştie (32,5 kilometri), Orăştie-Sibiu, loturile 1, 2 şi 4 (în total 60 de kilometri), începând de sâmbătă românii vor avea la dispoziţie o autostradă continuă între Deva şi Sibiu (aproape 115 kilometri), cu o lungime similară autostrăzii Bucureşti-Piteşti, mai scrie ZF.ro

Constructorul lotului al treilea al autostrăzii Orăştie-Sibiu este firma italiană Impregilo, valoarea contractului fiind de 138 de milioane de euro.

Foto: Turnul Sfatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.