Acasă Nova TV

CRIMĂ Cioban omorât și aruncat pe câmp de alți trei colegi | VIDEO

175

Cioban omorat  Un cioban din județul Sibiu a fost omorât în bătaie, iar trupul neînsuflețit a fost aruncat intr-un lan de porumb de langa stână la care acesta lucra în localitatea Porumbacu de Jos.

Autorii omorului sunt trei colegi ai ciobanului si ei angajati la aceasi stana. Acestia ar fi fost invidiosi pentru ca ciobanul era muncitor si era mai bine vazut decat ei in ochii sefului. Crima a avut loc la inceputul verii, insa abia abia acum a fost descoperita, dupa ce unul dintre criminali a marturisit totul.

Martorii povestesc ca cei trei ciobani, ametiti bine de aburii alcoolului au hotarat sa-l omoare pe ultimul cioban angajat la stana, un tanar de 30 de ani.

AICI  Promoţii, cadouri, reduceri de preţ!

 Crima a avut loc la inceputul lunii iunie. Ciobanii au scapat rapid de cadavru si l-au anuntat pe patron ca tanarul angajat de curand la stana ar fi fugit. Tot la un pahar de bautura adevarul a iesit la iveala dupa ce unul dintre ciobani a inceput sa se laude cu crima pe care a comis-o.

Un martor care a asistat la discutie l-a sunat pe patronul celor trei barbati, iar acesta din urma a anuntat politia. ”Într-un lan de porumb s-au gasit niste oase provenind de la un cadavru de sex barbatesc. S-au gasit niste oase intr-o faza avansata de degradare”, a spus Ioan Botoc, procuror de caz.

Cei trei ciobani au fost arestati, urmand sa fie cercetati pentru omor deoseibt de grav.(Ora De Sibiu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here