Acasă Nova TV

Cadavru neidentificat descoperit în județul Sibiu | Sună la 112 dacă cunoști această persoană

46

cadavru persoana necunoscuta  Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu efectuează verificări în vederea stabilirii identităţii unei persoane de sex masculin. Cadavrul bărbatului a fost identificat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu în luna octombrie, pe raza judeţului Sibiu.

Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul a ajuns cu trenul în data de 12 iulie a.c. în localitatea Porumbacu de Jos, venind din direcţia Făgăraş. S-a recomandat că se numeşte Mihai şi a afirmat că provine dintr-un centru de copii din judeţul Constanţa.

Semnalmente: 1,60 – 1,65 m înălţime, aprox. 19 ani, ochii deschişi la culoare, păr blond, lung până la umeri şi tuns rotund la spate, breton blond cu nuanţă roşcată, barbă rară, blondă cu perciune, ten deschis, constituţie astenică.

 Îmbrăcăminte: tricou roşu, pantaloni kaki cu dungi reflectorizante, încălţat cu galoşi (cizme de cauciuc tăiate la gleznă).

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

cadavru persoana necunoscuta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here