Acasă Nova TV

Tupeu incredibil | Au făcut schimb de locuri în maşină, în faţa poliţiştilor

99
Ministerul de Interne a definit zonele metropolitane

Control_trafic  Doi tineri au făcut schimb de locuri în maşină chiar în faţa unui echipaj de poliţie care staţiona pe strada Principală din satul Tălmăcel, judeţul Sibiu. Acum, cei doi sunt cercetaţi penal.

Poliţiştii au observat în trafic un autoturism care a oprit brusc la mică distanţă de echipajul de poliţie, iar conducătorul auto şi pasagerul din dreapta au făcut schimb de locuri, după care autovehiculul a fost repus în mişcare. Maşina a fost oprită de către poliţişti, care au constatat că la volan se afla proprietarul autovehiculului, un avrigean în vârstă de 28 de ani, iar pe locul din dreapta se afla o tânără în vârstă de 18 ani din satul Tălmăcel”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Potrivit oamenilor legii, cei doi s-au ales cu dosare penale: tânăra pentru conducere fără permis, iar bărbatul pentru încredinţarea autovehiculului spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. (voceatransilvaniei.ro)

Articolul precedentParadox: Şomajul creşte la Mediaş, la fel ca şi numărul locurilor de muncă
Articolul următorElevii din Mediaş vor putea circula gratis cu Meditur | VEZI amănunte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.