Acasă Nova TV

Tupeu incredibil | Au făcut schimb de locuri în maşină, în faţa poliţiştilor

49

Control_trafic  Doi tineri au făcut schimb de locuri în maşină chiar în faţa unui echipaj de poliţie care staţiona pe strada Principală din satul Tălmăcel, judeţul Sibiu. Acum, cei doi sunt cercetaţi penal.

Poliţiştii au observat în trafic un autoturism care a oprit brusc la mică distanţă de echipajul de poliţie, iar conducătorul auto şi pasagerul din dreapta au făcut schimb de locuri, după care autovehiculul a fost repus în mişcare. Maşina a fost oprită de către poliţişti, care au constatat că la volan se afla proprietarul autovehiculului, un avrigean în vârstă de 28 de ani, iar pe locul din dreapta se afla o tânără în vârstă de 18 ani din satul Tălmăcel”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Potrivit oamenilor legii, cei doi s-au ales cu dosare penale: tânăra pentru conducere fără permis, iar bărbatul pentru încredinţarea autovehiculului spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. (voceatransilvaniei.ro)

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here