Acasă Interviul ALTFEL

Interviu ALTFEL cu PRIMARUL TINERILOR, SERGIU LAZĂR – Prima parte

130

sergiu lazar

  1. Ce nu știe lumea despre țara în care trăiești?

Prin „lume” o să mă refer la străini, deşi mulţi dintre români sunt străini pentru ţara lor. Lumea nu ştie despre România multe lucruri. Lumea nu ştie câţi oameni de valoare a dat România. Lumea nu ştie că în România s-a inventat stiloul – Petrache Poenaru. Lumea nu ştie că inventatorul ciberneticii moderne a fost un român, nu ştie că insulina a fost „inventată” de către fiziologul român Paulescu, nu ştie că motorul cu reacţie al avioanelor a fost creat de Henri Coandă. Într-un cuvânt lumea nu ştie cât de importantă a fost şi va fi România în progresul lumii.

  1. Care este ultima carte pe care ai citit-o?

Ultima carte pe care am citit-o este „Îndemn la simplitate” de Ernest Bernea. Cartea în cauză a fost interzisă în perioada dictaturii ceauşiste datorită realităţilor şi criticilor pe care autorul le scria despre societatea contemporană, dar şi pentru faptul că este o carte de dezvoltare spirituală.

  1. Te gândeşti mai mult la trecutul, prezentul sau viitorul tău?

Cel mai mult mă gândesc la viitorul meu datorită faptului că sunt tânăr îmi place să visez şi să meditez la lucrurile care se vor întâmpla.

  1. Care consideri a fi cel mai de preț lucru din viața ta?

Cu siguranţă, familia este cel mai de preţ lucru din viaţa mea. De aici primesc susţinere,impulsionare şi iubire.

  1. Crezi în dragoste la prima vedere?

Nu, nu cred. Cred doar că dragostea la prima vedere e o aberaţie. Ca să iubeşti pe cineva ai nevoie de timp, ai nevoie să cunoşti persoana de lângă tine, nu doar să te atragă foarte tare bicepşii, pectoralii, fesierii sau orice alte trăsături fizice ale acelei persoane.

 

Articolul precedentBărbat cunoscut ca violent a fugit din spital şi este căutat de poliţie | VEZI amănunte
Articolul următorAventură cu valiza printre pietre şi moloz | Bine că nu ne-am rupt picioarele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.