Acasă Nova TV

Falşi angajaţi E.ON au furat bunuri din locuinţe sau au solicitat bani | VEZI amănunte

18

BLOCURIÎn zona de activitate a companiilor E.ON s-au constat situaţii în care persoane care pretind că sunt angajaţi ai E.ON, sub pretextul verificării, înlocuirii sau citirii contoarelor ori al verificarii instalatiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale, au pătruns în locuinţele unor consumatori şi au sustras bunuri sau au solicitat diverse sume de bani.

Din acest motiv compania a făcut prin intermediul unui comunicat de presă o serie de precizări şi a lansat un apel către consumatori să anunţe de urgenţă Poliţia dacă persoanele ce se prezintă în numele E.ON nu se pot legitima ca angajaţi  ai companiei sau ai partenerilor acesteia, ori dacă solicită sume de bani în numele companiilor E.ON.

Pentru evitarea unor asemenea situaţii, facem următoarele precizări menite a-i proteja pe consumatorii de gaze naturale de persoane rău intenţionate care pretind că sunt angajaţii noştri sau că reprezintă companiile E.ON.

Operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de gaze naturale ori de verificare a instalatiei şi/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale sunt realizate de către personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandataţi de companiile noastre pentru aceste activităţi. Angajaţii noştri pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operaţiunile menţionate.

Recomandăm consumatorilor să permită accesul doar acelor persoane care  prezintă legitimaţia de serviciu şi/sau împuternicirea din partea companiilor E.ON. De asemenea, precizăm faptul că angajaţii E.ON sau prestatorii de servicii mandataţi de companiile noastre nu încasează bani la domiciliul clienţilor nici pentru contravaloarea unor servicii prestate de companiile noastre (acestea regăsindu-se în facturile emise), nici pentru contravaloarea gazelor naturale consumate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.