Acasă Nova TV

Probleme cauzate de şocuri electrice la Spitalul Municipal şi mai multe societăţi comerciale | VEZI amănunte

31

spitalTomograful Spitalului Municipal Mediaş a avut de suferit datorită unor şocuri electrice şi nu mai funcţionează din data de 7 august.

În aceeaşi zi, mai multe societăţi comerciale s-au trezit cu aparate arse. Electrica se apără şi spune că în ziua respectivă nu s-au înregistrat evenimente accidentale în reţele sale şi că oricum societăţile comerciale au obligaţia să îşi asigure protecţia instalaţiilor la supratensiuni.

 

De joia trecută tomograful Spitalului Municipal Mediaş nu mai funcţionează. Conducerea instituţiei sanitare spune că defecţiunea se datorează unor şocuri electrice. Pe de altă parte, Electrica susţine că în ziua respectivă a efectuat o revizie la postul de transformare din care este alimentat spitalul, iar în intervalul timp instituţia şi-a asigurat electricitatea din generatorul propriu. Interesant este faptul că în aceeaşi zi mai multe societăţi comerciale din oraş s-au trezit cu aparate care nu mai funcţionează şi trebuie înlocuite. Administratorii acestora susţin că aveau protecţie împotriva şocurilor şi că aceasta fost inutilă. Electrica însă susţine că în ziua respectivă nu a avut decât întreruperi programate şi că manevrele efectuate nu puteau duce la deteriorarea aparatelor respective.

1 COMENTARIU

  1. Cazurile acestea trebuie popularizate mai mult !!! Oamenii trebuie sa stie ce pot face impotriva nenorocitilor de la Electrica ! Calculatorul meu s-a stricat tot din cauza asta. Cine ma despagubeste pe mine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here