Acasă Nova TV

300 pietoni amendaţi în 2 zile la nivelul judeţului | VEZI amănunte

28

pietoni sinucigaşiAproximativ 300 de pietoni au fost sancţionaţi în doar 2 zile pentru indisciplină în trafic iar 97 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Serviciul Rutier acţionează pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative şi le recomandă şoferilor să respecte regulile de circulaţie. 

În vederea reducerii numărului şi a consecinţelor accidentelor rutiere precum şi în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul pietonilor referitor la indisciplina acestora în trafic, în zilele de 7 şi 8 august la nivelul judeţului Sibiu au fost desfăşurate acţiuni preventive pe această linie. Reamintim faptul că, la nivelul judeţului Sibiu, indisciplina în trafic a pietonilor rămâne una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma acţiunii, în care au fost angrenaţi 71 de poliţişti rutieri şi 37 de poliţişti de ordine publică, au fost aplicate 535 de sancţiuni contravenţionale şi ridicate în vederea suspendării 13 permise de conducere şi retrase 6 certificate de înmatriculare. Totodată, au fost constatate 4 infracţiuni la regimul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.