Acasă Nova TV

Factura de apă-canal creşte cu 10% de luna viitoare | VEZI explicaţiile

47

statie epurare mediasDe luna viitoare vom plăti cu aproximativ 10% mai mult la factura de apă-canal.

Acest lucru se datorează modificării regulamentului de organizare şi funcţionare al serviciului public de alimentare cu apă şi canalizare. Concret, de acum înainte cantitatea de apă uzată evacuată de către utilizatorii casnici se consideră a fi egală cu cantitatea de apa potabilă consumată. În vechea formă a regulamentului se factura apă uzată în procent de 80% din apa consumată.

 

Societatea Apa Târnavei Mari a solicitat modificarea regulamentului de organizare şi funcţionare al serviciului public de alimentare cu apă. Astfel dacă până acum plăteam apă uzată în proporţie de 80% din apa potabilă consumată de luna viitoare procentul a crescut la 100%. Motivaţia acestei majorări o reprezintă costurile pe care le are societatea pentru tratarea apei uzate dar şi alinierea sa la ceilalţi 42 operatori regionali din ţară, care facturează 100% apă uzată din apa consumată.

1 COMENTARIU

  1. Si atunci ce erau declaratiile directorului ATM de acum o luna in care se explica foarte clar ca nu creste pretul apei in urmatori ani pentru ca in ultimi cinci ani am fost in grila de crestere a pretului apei si acum suntem acolo unde trebuie. Asta declara conducerea MINCIUNI PE BANDA RULANTA.Oare mai aveti povesti de groaza pentru cetatenii acestui oras?? Sa va fie RUSINEEEEE!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here