Acasă Nova TV

CNADNR ia în calcul ridicarea limitelor de viteză pe DN14

62

DN 14 de cosmar  Confruntați cu valul de nemulțumiri stârnit de restricțiile de viteză instituite pe DN14 Sibiu – Mediaș – Sighișoara, responsabilii din cadrul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România vor constitui o comisie de re-evaluare a acestor restricții, în sensul creșterii limitelor de viteză recent introduse.

Surse din cadrul Companiei au declarat pentru Turnul Sfatului că această comisie ar urma să se întrunească până la semnarea procesului verbal, la terminarea lucrărilor de modernizare care au costat aproape 40 de milioane de euro.

Noile semne de circulație dau mari bătăi de cap şoferilor deoarece includ restricții de viteză care nu existau înainte de modernizare: 30 de km/h în curbe, 50 de km/h în pante și 70 de km/h pe liniile drepte.

În cele mai multe din aceste zone, înaintea lucrărilor de modernizare limita de viteză nu era restricționată decât de codul rutier în vigoare, mai precis 90 de km/h.
Restricțiile de pe DN14 au primit acordul de principiu al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. (turnulsfatului.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.