Acasă Nova TV

BAC 2014 Singura elevă de nota 10 din judeţul Sibiu | Vise și dorințe

189

Denisa Savu  Denisa Savu este singura elevă din județul Sibiu care a reușit să obțină nota 10 la examenul de Bacalaureat din această vară. Absolventa de la ”Goga” vrea să devină chirurg și nu se gândește să plece din România pentru că iubește această țară.

Denisa Savu a împlinit 19 ani în luna martie şi este o tânără frumoasă, modestă, veselă şi optimistă. E convinsă că optimismul a ajutat-o întotdeauna, iar la examenul de bacalaureat a contat şi faptul că nu a fost deloc stresată, anunta mediafax.ro.

Întrebată unde se vede în viitor, în ţară sau în străinătate, Denisa afirmă că ar prefera să rămână în România. “Eu aş vrea foarte mult să stau în România. Chiar iubesc această ţară. Mă gândesc însă că în domeniul acesta… nu prea ai aparatură… Să sperăm că poate în şase ani de zile se mai schimbă lucrurile. Degeaba o să ajung un medic foarte bun dacă nu o să am aparatura necesară, cum este în străinătate. Să vezi că-ţi moare pacientul, pentru că nu ai cu ce-l să-l ajuţi, chiar nu mai ai satisfacţie”, afirmă fata de nota zece.

Denisa a absolvit Colegiul Naţional “Octavian Goga” din Sibiu, unitate de învăţământ cu cea mai bună promovabilitate la examenul de bacalaureat de anul acesta – 99,07 la sută. Un număr de 214 elevi s-au înscris aici să susţină examenul şi 212 l-au promovat, 80 dintre ei cu medii cuprinse între 9.00 şi 9.99.

Citeşte articolul complet AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.