Acasă Nova TV

BAC 2014 Două licee din judeţul Sibiu fără niciun promovat | VEZI DE CE

29

Judeţul Sibiu  Directorii celor două unităţi spun că de vină sunt mediile mici cu care sunt admişi elevii la liceu, dar şi fluctuaţia cadrelor didactice.

Liceul Tehnologic Cisnădie şi Liceul Tehnic „Ilie Măcelaru” din Miercurea Sibiului sunt singurele unităţi de învăţământ din judeţul Sibiu la care niciun candidat nu a reuşit să ia exemenul de Bacalaureat.

La Liceul Tehnologic Cisnădie s-au înscris nouă elevi şi niciunul nu a reuşit să ia nota şase, cea mai mare medie fiind de 5,88.  La Liceul Tehnic „Ilie Măcelaru” din Miercurea Sibiului au fost înscrişi zece candidaţi, dintre care şase din promoţia actuală şi niciunul nu a luat notă de trecere.Anul acesta s-au înscris la Bacalaureat 10 elevi, dintre care şase din generaţia actuală şi patru din generaţii anterioare. Pentru cei şase candidaţi probleme au fost la limba română. Eu consider că problema o constituie faptul că noi am avut medie de admitere la liceu de 3,88. E greu să finalizezi examenul de Bacalaureat când tu ai intrat la liceu cu medie de 3,88. Anul acesta a fost o generaţie slabă. Anul trecut de exemplu am avut promovaţi la Bac cu medii peste 9, iar unul chiar ţin minte că a luat nota 10 la matematică. Acum din câte am înţeles unii au făcut contestaţii, deci poate se mai modifică situaţia după soluţionarea contestaţiilor”, a declarat directoarea Liceului Tehnic „Ilie Măcelaru” din Miercurea Sibiului, Lacrima Scripcaru. (Sursa: turnulsfatului.ro)

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here