Acasă Nova TV

Fiscul scoate la vânzare produsele confiscate | Sibienii le pot cumpăra la preţ redus

137

produsele confiscate  Magazinul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Sibiu nu duce lipsă de marfă săptămâna aceasta, după ce inspectorii au confiscat produse de peste 150000 lei, pe care sibienii le pot cumpăra de la DGFP Sibiu, la preţuri reduse.

„Tot ce se confiscă se aduce aici. Adică se procedează în felul următor: inspectorii merg pe teren, găsesc nereguli şi confiscă marfa, după care aceasta este adusă aici şi pusă în vânzare.Avem şi o comisie care stabileşte preţurile, care de obicei sunt mai mici decât preţurile practicate, în general, de comercianţi. Acum magazinul e plin cu tot felul de produse, de obicei nu avem aşa multă marfă, dar acum avem articole de toate tipurile”, spune Anca Şandru, purtătorul de cuvânt al DGFP Sibiu.

De la mgazinul D.G.F.P. Sibiu, situat pe Calea Dumbravii, nr. 17, la parterul instituţiei, sibienii pot achiziţiona articole vestimentare (o rochiţă – 30 lei), încălţăminte (pantofi bărbaţi – 35 lei, sandale damă 25 lei), cosmetice (15 lei), jucării (10-20 lei), accesorii (10 lei), produse de uz gospodăresc (20 lei), genţi de voiaj (50 lei). (sursa: turnulsfatului.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.