Acasă Nova TV

VIDEO Zeci de medieşeni au donat sânge | Caravana O Şansă Pentru Viaţă

27

DONATIE SANGECaravana ,,O şansă pentru viaţă’’ a ajuns astăzi în municipiul de pe Târnava Mare.

Timp de mai multe ore, medieşenii au avut ocazia să doneze sânge în Piaţa Regele Ferdinand I, iar câteva zeci de persoane au răspuns pozitiv acestei chemări. Colega noastră Ada Gheorghe a fost prezentă la faţa locului şi a stat de vorbă cu organizatorii.

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. am fost prezent acolo la ora 9 si randul meu la donarea de sange a fost cam pe la ora 12:45, cand spre surprinderea mea dupa anumite analize mi sa spus ca am tensiunea prea mare si ca nu pot sa donez sange ( eu cred ca e normal ca dupa 3 ore de stat in soare si dupa 2 cafele sa fie tensiunea cam mare )dar asta e , pacat ca am pierdut 3 ore degeaba , organizarea a lasat de dorit ( fara suparare ) dar nici o problema si sper ca in septembrie o sa fie altfel adica mai organizati !!!!!!!!!!

  2. Medicii poarta grija egala fata de pacientii care au nevoie de sange si fata de donatori. Oricare ar fi fost motivul pentru care ati avut tensiunea crescuta, pentru protectia Dumneavoastra au luat decizia sa nu va recolteze sangele. In ceea ce priveste organizarea, aveti dreptate, multumim pentru observatii, si pentru data viitoare ne gandim la un sistem mai organizat de programare a fiecarui donator, astfel incat timpul acordat donarii sa fie de cel mult 30 de minute.

  3. Pentru a economisi timp, masurile de triaj noninvazive (TA si masa corporala) ar putea fi efectuate inainte de intrarea in unitatea mobila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here