Acasă Nova TV

MAFIA de IARBĂ: Zeci de traficanți din Sibiu luați pe sus | VINDEAU CANABIS PE STRADĂ

270

canabis sibiuO rețea care introducea în tară droguri de risc și de mare risc a fost dezarticulată la Sibiu de polițiști și DIICOT. Traficanții vindeau „iarbă” pe stradă și în localuri. O parte a mărfii era produsă la Sibiu.

Anchetatorii au făcut nu mai puțin de 32 de descinderi și tot atâtea percheziții în cursul zilei de joi, 29 mai, cele mai multe în cartierul Valea Aurie. Un număr de 32 de persoane și circa 30 de martori sunt audiate la DIICOT.
Şapte maşini de lux, patru kilograme de droguri şi aproape 150.000 de lei au fost confiscaţi în urma descinderilor.

Potrivit Şefului Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate SIBIU, Sebastian Veștemean, traficanții acționau  în Sibiu și București. Aceștia sunt cercetați pentru introducerea în țară de droguri cum ar fi marijuana și canabis, precum și de comercializarea acestora printr-o rețea bine pusă la punct, respectiv pentru infrațiunea de constituire de grup infracțional.

Drogurile erau vândute pe stradă, de acasă și în diverse localuri, principalii clienți fiind tineri, la fel ca și trafiucanții. Pe piața drogurilor din Sibiu, prețurile variază între 30 și 50 de lei gramul de canabbis, în fucție de calitatea produsului și a cumpărătorului.

Este o mare lovitură pentru mafia drogurilor din Sibiu și fiind confiscate importante sume de bani și droguri, canabis, droguri sintetice, etnobotanice. (sursa: oradesibiu.ro) / foto Adevărul Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here