Acasă Nova TV

Pericol iminent pe strada Nicolae Titulescu | Asfaltul se scufundă pe unul din sensuri

72

Strada Nicola Titulescu  Lucrările la reţeaua de apă canal continuă să ofer surprize conducătorilor auto din Mediaş şi nu numai, chiar şi după ce au fost închiate.

Situaţia este alarmantă pe strada Nicolae Titulescu, în zona oglinzii, acolo unde asfaltul se scufundă de la o zi alta, existând un pericol iminent pentru vehicolele care vin dinspre muzeu şi cartierul După Zid.

Imaginile au fost surprinse astăzi în jurul amiezii.

3 COMENTARII

  1. Tot orasul se scufunda din pricina acestor lucrari facute foarte prost sub obladuirea lui Neamtu si a consilierilor locali din Medias. Nu exista strada in tot orasul fara sa nu fie denivelata, rupta sau cu portiuni in care sa se scufunde asfaltul. Asta se intampla din cauza ca nu au fost compactat corect pamantul dupa astuparea lucrarilor. Nu au respectat nici o procedura si nici o tehnologie acesti constructori necalificati care au rupt toate strazile si le-au astupat in cele mai multe locuri fara a folosi cilidrii compactori. Au folosit doar niste talpi campactoare insuficiente sa batatoresti in unele locuri si 4-5 m de pamant. Tot orasul e numai o denivelare si o groapa iar de cand s-a inlocuit si reteaua de apa, defectele apar zilnic si dupa remedierea lor soselele raman doar cu piatra trantita in sant pe care o compactam noi cu masinile zi de zi. E ceva de plans cum se fac lucrile prin tot Medias-ul parca toti prapaditii si necalificatii din tara asta au fost chemati sa lucreaza in acest oras. Autoritatiile nu au avut nici un diriginte de santier care verifice aceste lucrari iar constructorii se spala pe maini punand cateva semne care de multe ori te deruteaza sau cateva crengi rupte dintr-un pom legate cu o banda si gata dispar in neant. Asta este tabloul Mediasu-lui din anul 2014 cand in alte tari si orase se construieste inteligent si cu adevarati profesionisti care fac o arta din munca lor. Poate domnilor consilieri si domnule primar mai urmariti in timpul vostru liber care cred ca e din belsug, emisiunile de pe canalele Discovery sa vedeti cum se mai construieste in anul 2014 prin tarile civilizate.

  2. Să nu aveți impresia că primăriei sau consilierilor locali le pasă. Dacă erau oameni gospodari nu arăta Mediașu în halu ăsta, interesul este cu totul altu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.