Acasă Nova TV

Gheorghe Roman: Situaţia este una regretabilă, iar demisiile sunt fireşti!

28

GHEORGHE ROMANSituaţia este una regretabilă, iar demisiile sunt fireşti. Asta crede deputatul Gheorghe Roman, care a comentat astăzi cazul consilierilor locali PSD, Ilie Laţa şi Teodor Plopeanu, cercetaţi de către Direcţia Naţională Anticorupţie pentru abuz în serviciu şi conflict de interese.

Gheorghe Roman a comentat şi o posibilă demisie din partid a lui Ilie Laţa, respectiv Teodor Plopeanu.

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. Domnule Roman si dumneata ca un mare traseit politic ti-ai gasit sa vorbesti ? Esti culmea tupeului. Nu ca Plopeanu si Lata ar fi mai buni ca tine dar de cand activezi ca si „politician” nu am auzit de tine decat la petreceri si in perioada campaniei electorale. De astfel de exemplare e plina tara si politica romaneasca. De fapt cam toti care se afiseaza la conducerea tarii sunt de acest gen si aceasta atitudine o au tot mai multi romani din tara asta ingenuncheata de coruptie, chici, incompetenta, hotie si prostie.

  2. Hai mai Ghita, tu comentezi.
    Daca ai avut noroc sa fi inconjurat de bolovani cand ai fost la Meditur si inca nu te-au dovedit, inseamna ca est mai bun ? Ai avut tu noroc. Sti cum se spune, „noroc sa ai, ca restul esti”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here