Acasă Nova TV

Conferinţă de presă la PSD | DEMISII din partid | Declaraţii

92

viorel arcasLa această oră, la sediul Partidului Social Democrat din Piaţa Regele Ferdinand, se desfăşoară o conferinţă de presă susţinută de preşedintele filialei locale, Viorel Arcaş.

Subiectul principal îl constitue situaţia consilierilor locali PSD, Teodor Plopeanu şi Ilie Laţa, în urma anchetei declanşate de DNA, pentru abuz în serviciu şi conflict de interese.

Viorel Arcaş a anunţat că ambii consilieri AU DEMISIONAT DIN PSD, iar dacă nu demisionau, ar fi fost excluşi din partid.Şeful PSD Mediaş a mai spus că situaţia la care s-a ajuns în urma anchetei DNA, nu are nicio legătură cu activitatea politică a organizaţiei: „Sunt dezamăgit de cei doi (Teodor Plopeanu şi Ilie Laţa), pentru că nu mi-au spus nimic despre situaţia existentă”, a declarat Arcaş.

Locurile celor doi, în Consiliul Local Mediaş, vor fi luate de Ştefan Pintea şi Lucian Bordi, următorii pe lista PSD Mediaş.

9 COMENTARII

  1. … demisiile din membrii de partid (?) Pai nu voi i-ati trimis acolo? Partidul e in tot si in toate si acuma vrei tu, domnu’ Arcas sa scoti partidul curat. Pai nu-l mai spala nici Dunarea, nici Marea, ca v-ati manjit cu totii. Neamtule, tu cand urmezi, cu partidul tau cu tot ?

  2. Lipseste demisia presedintelui PSD domnul senator Arcas. Scandalul asta il va baga in kkt pe Arcas. Il vrem pe Gheorghe Roman presedinte al PSD! E singurul care poate sa distruga definitiv ciuma rosie din Medias !

      • Cred ca Arcas s-a zbatut pt acest oras mult mai mult decat altii care stiu doar sa iasa si sa arate cu degetul pe unul si pe altul sau sa-si ia laurii, uitand cum a ridicat mana sa se taie pensii. Iar daca va zbura, asa cum spuneti, o va face cu capul sus pt ca a luptat pt acest oras si pt intreaga zona.

    • De ce? A fortat consilieri sa-si dea demisile(din consiliu si din partid)?

      Daca continua placa cu „santaj politic”, ii acoperea si ii sustinea era mai bun?

      Inca odata, respect pentru atitudinea luata!

  3. In sfarsit acesti lupi batrani au fost pusi cu botul pe labe. Daca nu erau vinovati sigur nu demisionau. A mai apus o era a unor corupti si hoti(unul din ei a fost si primar), dar stati linistiti ca sunt multi altii crescuti in acelasi stil. Fie ca sunt de la PSD, PDL, PNL, PMP toti au aceeasi aura. De la revolutie incoace au vandut, destabilizat, vandalizat si subjugat aceasta tara. Mai trebuie sa urmeze dupa ei inca multe exemplare de acest gen ca sa mai avem vreun viitor, dar daca dupa ei vin altii noi crescuti in acelas fel nu se rezolva nimic.

  4. Da este adevarat!!scopul lui Roman este sa distruga definitiv „ciuma rosie” daca nu migreaza la alt partid, intre timp, in stilul caracteristic:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.