Acasă Nova TV

Patru accidente rutiere s-au produs în judeţul Sibiu, unul în Mediaş

205

accident-bicicletaPatru accidente rutiere s-au produs marţi în judeţul Sibiu, dintre care unul în municipiul Mediaş acolo unde un minor a fost lovit de un autoturism.

  • În localitatea Jina s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unui bărbat. Accidentul s-a produs în următoarele împrejurări: un conducător auto în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Jina, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii, pierde controlul direcţiei de deplasare şi intră în coliziune cu poarta de acces a unui imobilul, care cade peste un bărbat aflat în curtea imobilului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
  • Un alt accident rutier s-a produs în municipiul Mediaş, în jurul orei 1645. Accidentul s-a produs în următoarele împrejurări: un minor în vârstă de 14 ani, fiind nesupravegheat, a ieşit cu bicicleta din curtea unui imobil situat pe strada Piscului din municipiul Mediaş, fără să se asigure corespunzător fiind lovit uşor de un autoturism condus regulamentar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporala a minorului.          Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
  • Pe fondul indisciplinei în trafic a pietonilor s-a produs un accident rutier în municipiul Sibiu. Accidentul s-a produs în jurul orei 1950, pe trecerea de pietoni situată la intersecția străzilor Vasile Milea cu strada Semaforului din municipiul Sibiu, în următoarele împrejurări: un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea, s-a angajat în  traversarea neregulamentară a intersecţiei mai sus menţionate fără a respecta semnificaţia semnalului de culoarea roşie a semaforului electric pus în funcțiune și destinat pietonilor, fiind surprins și acroșat de un autoturism condus regulamentar de un sibian în vârstă de 35 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporala gravă a pietonului. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
  • pe DN 1,  în afara localităţii Avrig s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări: un bărbat în vârstă de 34 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat), în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă a DN 1 a fost acroşat cu oglinda stânga a unui autoturism condus regulamentar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here