Acasă Nova TV

EDITORIAL Ce faci cu carnea când se strică? O vinzi în România!

33

CE FACI CU CARNEA CAND SE STRICAVestea că nişte nemernici co­mercializau carne stricată importată din Uniunea Europeană în mai multe judeţe din ţară nu poate decât să îţi dea un sentiment de furie.

Ieri era carnea alterată. Înainte au fost lactate stricate, iar mai înainte, nu ştiu ce alte produse care te îmbolnăvesc. Nu e niciun secret că, de multe ori, România e un fel de groapă de gunoi a Europei (şi nu numai) unde se poate vinde tot ceea ce nu le prieşte occidentalilor.

Am mai discutat acest subiect, dar, pentru că matrapazlâcurile nu se dau bătute, îl vom relua.

Se întâmplă destul de des să auzim că, în urma unor controale, la un hypermarket au fost găsite pro­duse expirate, stricate, care, odată con­sumate, te-ar putea cadorisi cu nişte afecţiuni, uşoare sau grave. Telespec­tator oripilat de astfel de ştiri, ai vrea să ştii cum se numeşte hypermarketul cu pricina, nu de alta, dar să ştii, să te fereşti de marfa de acolo. Cum îl cheamă? Un hypermarket. Şi mai cum? Şi atât.

Numele nu e dezvăluit, nu pentru că n-ar vrea jurnaliştii sau cei care au controlat magazinul şi au descoperit tără­şenia, ci pentru că legea nu permite acest lucru. Ştiţi, uneori legile sunt croite doar pentru a proteja ticăloşii, iar asta despre care vorbim face parte dintre ele.

Citeşte articolul complet AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here