Acasă Nova TV

VIDEO: Declaraţii după Gaz Metan – Antwerp Giants, 79-81!

9

SHILOH GAZGaz Metan a pierdut la limită, scor 79-81, partida cu Antwerp Giants din Top 16 EuroChallenge. Belgienii au controlat partida de la Mediaş, însă formaţia lui Marcel Ţenter a fost aproape de a întoarce soarta jocului după o revenire puternică consemnată în ultimele trei minute.

Cu patru jucători de bază lipsă, gaziştii au început slab confruntarea cu giganţii din Antwerp care şi-au adjudecat primul sfert cu 23-16. Până la pauza mare, ecartul a crescut la nouă puncte. Formaţia vizitatoare a continuat să se afle la timona jocului şi chiar s-a desprins la 14 puncte cu trei minute înainte de final. Alb-negri nu au cedat lupta şi au dat recital de la distanţă prin Dumitrescu, Kemp şi Shiloh, însă nu a fost suficient, iar Antwerp Giants s-a impus în cele din urmă cu 81-79.

Benjamin Simons şi Tudor Dumitrescu au fost doi dintre cei mai eficienţi jucători pentru formaţiile lor în partida disputată marţi seara în Sala Sporturilor. Extrema Gazului a marcat 6 din 6 aruncări de la distanţă, în timp ce jucătorul belgienilor a contribuit cu 11 puncte.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here