Acasă Nova TV

Gaz Metan – Poli Timişoara 0-1 după două penalty-uri ratate de alb-negri!

24

GAZ FOTBALGaz Metan întâlneşte în această seară ACS Poli Timişoara, în prima partidă oficială din 2014. În tur, timişorenii au câştigat pe teren propriu cu scorul de 2-1.

Gaz Metan: Pleşca, Buzean, Trtovac, Frăsinescu, Muth, Aymen Tahar, Ciprian Petre, Cristian Todea, Răzvan Avram, Florin Dan şi Bawab

Poli Timişoara: Nuno Claro, Bărbuţ, Mera, Şeroni, Morariju, Gorobsov, Scutaru, Hasani, Trandu, Boldea şi Staicu.

Partida de luni seara de la Mediaş a început cum nu se putea mai prost pentru gazişti. În minutul 3, Gaz Metan a rămas în zece oameni după ce căpitanul Cristian Todea a văzut cartonaşul roşu în urma unei lovituri cu cotul aplicate unui adversar. În inferioritate numerică, alb-negri au controlat partida iar în repriza a doua au ratat două lovituri de pedeapsă consecutive. Mai întâi iordanianul Thaer Bawab a executat slab în minutul 73 după un fault în careu asupra lui Trtovac. Peste doar cinci minute, centralul a indicat din nou punctul cu var după un henţ al lui Gorobsov. A executat Ciprian Petre, însă Nuno Claro aflat în zi de graţie, a parat şi cea de-a doua lovitură de pedeapsă. Ocaziile s-au răzbunat în minutul 89, atunci când timişorenii au marcat golul victoriei prin Florin Nanu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here