Acasă Nova TV

DOSAR: Primarii care NU alocă bani pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului| Reacţii de la Sibiu

26
DISTRIBUIȚI

Catedralei Mântuirii Neamului Mai mulţi primari din ţară au decis să nu acorde sprijin financiar pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului, după ce Patriarhia Română a adresat o scrisoare reprezentanţilor autorităţilor locale pentru sprijin la construirea edificiului.

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis, a declarat, joi, că nu va aloca fonduri pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului, având „alte priorităţi pentru investiţii”, şi că nici nu va discuta în CL acest aspect pentru că „nu simte nevoia”, scrie MediaFax.

Primarul Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, dacă va susţine financiar construcţia Catedralei Neamului, acesta negând.

Şi oficialii CJ Sibiu vorbesc despre „alte priorităţi de investiţii” şi spun că nu vor aloca fonduri pentru acest proiect.

Citeşte articolul complet AICI

[polldaddy poll=7783682]

Banner EximTur
 • sergiu

  Foarte bine. Felicitari domnului primar pentru decizia luata. Sa se construiasca spitale…………….

 • tibysor13

  avem atatea biserici in tara asta !!!!!!!!! banii trbuiesc investi in altceva , cine vrea sa se roage sunt destule biserici sau o poate face chiar acasa , bravo domnule primar Johannis

 • DOAR GAZU 1945

  mai bine sar construi spitale, fabrici, stadioane, muzee care a r aduce bani in schimb bisericile aduna bani de la enoriasi, biserica ia bani nu da!!!

  totdeauna biserica a fost ajutata, ajunge!

 • Stefan

  Iuda se plângea că s-a risipit mirul pentru ungerea lui Iisus, iar cu banii de pe acel mir se puteau ajuta săracii. Aşa-i şi azi cu “iudele” care tună şi fulgeră împotriva construirii catedralei. Nu de săraci le pasă, ci ura împotriva Bisericii Ortodoxe îi animă.