Acasă Nova TV

DE NECREZUT Maternitatea din Sibiu în pragul colapsului. Bebeluşi externați la două zile după naştere!

299

Maternitatea din SibiuŞefa Secţiei Neonatologie din Sibiu, Ecaterina Olariu, spune că niciodată nu au existat “condiţii mai proaste ca acum” din cauza lucrărilor de modernizare la Maternitatea Sibiu, spaţiul fiind “comprimat la aproape 25 la sută”, motiv pentru care nou-născuţii sunt externaţi şi după două zile.

Ecaterina Olariu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, de trei ani de când au început lucrările de modernizare la Maternitatea Sibiu, personalul, mamele şi copiii trăiesc “o epocă ciudată”, condiţiile de lucru şi cele de cazare înrăutăţindu-se, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De când conduc secţia asta, de aproape treizeci de ani, niciodată nu am avut condiţii mai proaste ca acum din punct de vedere al circuitelor epidemiologice. Trăiesc cu o spaimă continuă de trei ani şi, uneori, terorizez personalul mediu şi auxiliar pentru că menţinerea curăţeniei este necesară“, a declarat Ecaterina Olariu, citată de Ora De Sibiu.

Potrivit acesteia, secţia este aglomerată, fiind trei-patru paturi într-un salon, iar condiţiile de igienă sunt greu de păstrat.

CITEŞTE articolul complet AICI

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here