Acasă Nova TV

Accident la intrare în Mediaş, 4 persoane rănite – VEZI amănunte!

497

ACCIDENT 4Drumul Naţional 14 continuă să fie scena unor accidente rutiere. În urmă cu puţine minute, două autoturisme s-au ciocnit frontal la intrarea în municipiul Mediaş dinspre comuna Târnava. Din câte se pare cauza o reprezintă neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Trei persoane au fost rănite uşor în urma impactului. Vom reveni cu imagini.

UPDATE 7:53: Traficul în zonă se desfăşoară pe un singur sens şi este dirijat de către poliţiştii aflaţi la locul accidentului.

Banner EximTur

10 COMENTARII

  1. buna ziua vreau sa le transmiteti cui a pus legea sa circule in oras cu 60 km/h uitati ce se intimpla si uni au luat carnetul pe degeaba.ie o timpenie ca sunt in stare sa te ia si de pe trecerea de pieton cu 60 km\h , atunci cine mai raspunde? ca lu altii picioarele se blocheaza pe pedala de acceleratie, uita sa mai apese pe pedala de frina sau se blocheaza pedala de frina ,va rog domnii politai sa verificati sabotii de frina sa vedeti daca mai functioneaza cum trebuie sau daca nu sunt uzate sa le schimbe , mie frica sa mai trec pe treecerea de pieton ,va trebui sami fabric o nava spatiala sa zbor deasupra lor ca cu 60 km\h nu sunt sigur ca o sa mai supravietuiesc in oasul nostru apai pe soseaua principala ce se si construieste, va multumesc pentru intelegere

  2. Pentru Andras… prietene, mie mi-e frica de voi, pietonii… habar nu aveti sa va asigurati cand traversati (chiar si pe trecerea de pietoni), habar nu aveti sa va asigurati, treceti ca vacile fara a va asigura, va ganditi la cai verzi pe pereti si intr-un final traversati brusc, stati de povesti (sau asteptati pe cineva) fix in dreptul trecerii de pietoni obligand astfel soferii sa opreasca DEGEABA. Asa ca nu va mai plangeti, sunt si soferi varza, dar sunt o multime de pietoni si mai varza. Crezi ca daca treci in fuga pe trecere faci un bine soferilor??? Crezi ca daca nu te asiguri si treci ca bolovanul nu poti fi luat pe sus?? Cred ca ar fi o necesitate ca toata lumea, efectiv toata lumea, sa ia parte la cateva cursuri de legislatie in acest sens, Hai ca deviem de la subiect. Numai bine, nu uita sa te asiguri cel putin de 2 ori stanga dreapta inainte sa traversezi strada! 😉

  3. Mate Andras in primul rând învață cum trebuie limba română. Apoi daca tot îți construiești o nava spațială nu te opri in Mediaș, continuă spre nord – vest. Iar daca nu îți construiești nava poți sa stai liniștit ca voi puteți trece și pe roșu la semafor. Nu va fi nici o pierdere.

  4. adaptati viteza la conditiile de drum!!!!!!!!!!!! asta cred ca e al 4 lea accident in zona aia !!!!!!!!! sunteti nebuni daca nu stiti sa conduceti o masina folositi bicicletele sau trotinetele sau o nava spatiala 🙂

  5. Bravo tibysor13. Bine ai SPUS. Adaptati ma viteza la conditiile de drum (CENZURAT). NU ATI AUZIT DE CONDUCERE PREVENTIVA. LASA-TI DRACULUI FUMATUL LA VOLAN SAU VORBITUL LA TELEFON SI ALTELE SI CONDUCETI IN FUNCTIE DE CONDITIILE DE PE SOSEA CA NE BAGATI IN MORMANT!

  6. care pietoni? acolo e afara de oras..voi ce ati inteles? accidente sant si vor mai f.neaatentia echestie de secunde..nu le poti evita toate..doamne fereste sa fi in lokul lor..capul sus..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here