Acasă Nova TV

VIDEO: Centura Mediaşului pe piloni – VEZI traseul!

1094
centura mediașului

CENTURACentura Mediaşului costă aproximativ 40 milioane de Euro. Pentru demararea proiectului, ar fi nevoie în acest an de circa 4 milioane de Euro de la bugetul de stat, bani necesari doar pentru proiectare. În cea mai optimistă variantă, centura ocolitoare ar fi gata în 2018, asta dacă vor fi alocaţi anual banii necesari din diferenţa de 36 milioane de Euro.Dacă Guvernul României va aloca în acest an 4 milioane de Euro pentru  centura Mediaşului, ar putea începe proiectarea. Ulterior ar mai fi nevoie de încă 12 milioane de Euro timp de trei ani pentru execuţie, iar centura ar fi gata cel mai devreme în 2018. Precizările au fost făcute de către primarul Teodor Neamţu în cadrul emisiunii „În Linia întâi” la Nova TV.

11 COMENTARII

  1. Au mai fost proiecte, s-au cheltuit o tona de bani pe studii de fezabilitate si comisii peste comisii.Poate daca traia Thelmann se misca ceva dar papagalul asta de Neamtu numai ne duce cu zaharelul si isi bate joc de Medias si cetateni.Rusineee

    • Bai, papagalule!
      Tu ai citit articolul, ai vizionat inregistrarea? Proiectul este finantat de la bugetul de stat si este in responsabilitatea Guvernului. Mai bine intreaba-l pe deputatul de Medias de ce se misca atat de incet lucrurile.

  2. Mie imi place tare mult de domnul Neamtu pentru ca a fost lunetist , fapt care se reflecta in toate lucrurile pe care le face . Vrea doar headshots . Headshot flashuit frate . Mmmmmionster kill . IN YOUR DREAMS .

  3. Nu mai puneti aceste optiuni de comentarii.Noul vostru slogan ar trebui sa fie : Nova Televiziunea care cenzureaza comentariile !! Lasilor.

  4. Proiect vechi de 15 ani, discutat de vreo 3 ori in diferite legislaturi parlamentare. fara prea mare sorti de izbinda din mai multe cauze:
    – banii sint necesari la sugativa nationala numita Bucuresti
    – banii banii sint necesari la sugativele nationale numite Partide Politice

    nu ii doare pe aia capu’ de Medias. nu cred ca e de vina Neamtu sau Thelman sau chiar si deputatul de Medias (daca o fi vreunul)

  5. si ca o completare, proiectul de fata mai are doua inconveniente:
    – relieful si constructiile existente
    – in Romania, in cimpie, 1 km de autostrada costa cam de 9 ori mai mult decit i-a costa pe croati sa construiasca autostrada la altitudinea de 1400 m, deci o centura la Medias, pe alocuri si suspendata va fi foarte costisitoare

  6. Aşa cum scriu şi cei de nova, e greu de realizat, eu zic imposibil. cine mai dă doi bani pe investiţii în oraş, aici mă refer la statul român. totul se duce la bucale, vezi ce se întâmplă cu romgaz şi transgaz. în plus traseul, dacă vă uitaţi, trece foarte aproape de cartierul „după zid”, practic între stadion şi blocuri. eu unul nu pot să cred că se va întâmpla asta. sper doar ca medieşenii să nu mai pună botul la promisiunile cu referire la subiectul ăsta.

  7. ar fi cea mai buna lucrare pt medias, dar din pacate nu prea o credem,

    proiectul asta e de prin anii 90` dar pana acum nimik, doar zvonuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.