Acasă Nova TV

ULTIMA ORĂ Un singur medieşean la dezbaterea publică a bugetului

42

Conform reporterului NovaTv aflat la Primăria Mediaş, dezbaterea publică a bugetului municipiului pe anul 2014, nu a Dezbatere publicăprezentat interes pentru cetăţenii Mediaşului.

La această oră un singur pensionar este prezent în sala de şedinţe, primarul Teodor Neamţu declarând în urmă cu puţin timp, că se aştepta la mai multă lume.

Vom reveni cu alte amănunte.

4 COMENTARII

  1. vrajeala de 2 lei , eu personal am trimis pe adresa primariei mai multe e-mail-uri cu propuneriile mele si cu nemultumirile mele .dar degeaba nici un raspuns din partea celor din primarie !!!!!!!!!!!!!!!1

  2. Lipsa de interes si neîncrederea cetateanului vine din dezamăgirile create in timp, de prea iubitii conducatori
    Când nu te mai crede nimeni: încearcă să îi crezi tu pe ceilalţi …

  3. cine sa mai vina ca sa saturat lumea de promisiuni si minciuni..pana nu veniti si cu fapte reale nu va mai crede nimeni..incercati sa faceti si lucrui bune in folosul cetatenilor si astfel vor sta lucrurile..stati sa vedeti ce o sa fie si la votari in viitor..se va ajunge la 1% caci nu mai avem incredere in nici unul”toti o apa si un pamant”..de fapt ce incredere sa mai ai caci ai avut rabdare aproape o viata de om..25 de ani sunt de la revolutie in care am sperat si noi la mai bine, sa avem si noi drepturi macar ca vecini unguri de langa noi, sa nu mai vorbim de nemti sau norvegieni sau altii care nu indraznim nici sa visam ca vom ajunge sa avem drepturile lor..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.