Acasă Nova TV

AVION NEÎNCĂPĂTOR Pasageri lăsați în Aeroportul Sibiu, de un zbor Lufthansa

375

Lufthansa Mai mulți pasageri stau de ore bune în Aeroportul Internațional din Sibiu, după ce au achiziționat bilete pentru zborul Lufthansa spre Munchen, programat la ora 06.15.

Cei 12 pasageri susțin că reprezentanții companiei au vândut mai multe bilete decât numărul de locuri din avion. Oamenii se află în Aeroport de mai bine de șase ore. “Pot să vă confirm că mai mulți pasageri ai zborului spre Munchen din această dimineață nu au fost îmbarcați, însă ce s-a întâmplat în acest caz particular este de competența companiei care operează zborul și nu a Aeroportului”, a declarat pentru Turnul Sfatului purtătorul de cuvânt al Aeroportului, Nicoleta Boborodea.Pasagerii susţin că au fost lăsaţi pe din afară pentru că Lufthansa ar fi vândut mai multe bilete decât numărul de locuri. Ei au chemat la faţa locului şi inspectori ai Oficiului pentru Protecţia Consumatorului. “Sunt pe Aeroport doi
comisari de la OPC Sibiu, care verifică situaţia. Noi luăm în calcul şi posibilitatea ca pasagerii să fi ajuns după ora de îmbarcare. În orice caz, nu am reuşit până acum să stăm de vorbă cu niciun reprezentant al companiei Lufthansa”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, comisarul pentru Protecţia Consumatorului Ioan Băra.

Vezi articolul complet AICI

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. si ne mai miram de companiile low cost care au fel de fel de probleme.daca pana si o compnaie aeriana ca luftansa da rateuri.nu mai de mult de acum o saptamana pasagerii unei curse mures paris si paris mures au avut amanat zborul pt. 24 de ore ..i-au tinut pe oameni prin aeroport atat in mures cat si la paris. nici pana acum ei nu stiu exact problema ..li s-a dat tot felul de explicatii ba din cauza vremii nu s-a zburat ba din cauza pistei de la mures ..ba din cauza unor probleme la aeronava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here